Modele de fulare tricotate manual

Mie nu prea-mi place să croșetez, Dar cred că o să încep cu niște MODELE micuțe (floricele, steluțe etc), pe care să le COS de fulare… pentru Diversitate, așa;)) Ăla albastru e Guler și o împletitură foarte ușoară (în 2-3 Ore e Gata). Se folosește un scul Special de la Red Heart Care e destul de gros și se face cu niște Andrele foarte groase (minim 10). Modelul e explicat PE spatele etichetei (nu pot atașa poze, Dar e o țipa cu părul Prins, Care zâmbește larg și are la gât un Guler d-ăsta). Se găsesc Cam PE la orice Mercerie și costă între 20-25 de lei. AM achizitionat de la Editura DVS. cateva carti de “modele de crosetat” Care spre Marea MEA dezamagire nu Sant bune de mai nimic! Explicatiile Sant abigue iar pozele explicative, pentru momentele mai dificile DIN procesul executiei modelului, lipsesc cu desavarsire. ASA ca totul se rezuma la improvizatii si imaginatie care nu Sant deloc corecte. Si te intrebi: “de ce TI-ai mai umplut Biblioteca cu niste chestii inutile?” Sincer: pacat de hartie si de copacii sacrificati pentru fabricarea EI! Cărți audio, teatru radiofonic, viniluri cu povești sau romane dramatizate, orice se poate asculta în timp ce fac lucru Manual, nu Intelectual.

:) Împreună cu prietenii de la Editura Litera am organis un souscrit ce are ca premii 3 pachete formiate DIN Două cărți “introspectiv: Mindware. Instrumente pentru o gândire inteligentă “, de Richard Nisbett, și” Cum să iubești “, de Thich Nhat Hanh am văzut genul ăsta de genți PE FB. Arată Super. Eu încă nu am Alte Talente în afară de tricotat;)) eu ími UAI ghemele DIN mai multe LocURI: DIN magazinul Obor unde sunt vreo 3-4 magazine unde găsești o Grămadă de Culori și de modele, de la magazinul steluța (Sfântul Gheorghe), de la vreo Două mercerii de Cartier , uneori, Dacă am timp să ajung, DIN COMPLEXUL dragonul Roșu (unde sunt mai ieftine, Dar trebuie să IEI un Bax, nu potï Lua doar un ghem) sau de pe net (un magazin Online Care-mi place mult și de unde am luat niște materiale în Culori foarte Frumoase este Paradisul firelor). DAA, sunt tot felul de chestii Frumoase pe care le potï face singur. Timp și răbdare să fie… Bine, în cazul meu, mai mult timp:)) Dar treaba asta cu filmele și tricotatul DIN toamnă PANA în primăvară o AM de câțiva Ani; nu știu de ce, Dar Vara parcă nu se leagă nimic;)) Mersi mult, Monica, pentru Comentariu și apreciere și Spor și ție la tot ce-ți propui:) Mie una ími place să FAC genți DIN reviste. IES foarte Frumos și nici n-ai zice că sunt făcute DIN hârtie. Tricotaje pentru garderoba ta: Căciulițe, fulare, genți, de claire Cromde, éd. Litera, 2013, trad.

Graal softclaire cromde, célébra orgueilleusement de cărți de tricotat și croșetat, ne propune în acest volum mai multe MODELE originale de căciulițe, fulare și genți. Proiectele sunt variable aléatoire ca Grad de dificultate – unele se adresează începătorilor, altele, celor experimentați. În afară de modelul propriu-ZIS și de instrucțiunile de lucru, veți găsi și explicația abrevierilor folosite, precizarea firelor și a andrelelor de Care aveți nevoie și detalierea unor tehnici de tricotat. Cartea este formată DIN Două părți – în prima veți găsi 14 modele de căciulițe și fulare tricotate, de la eșarfe elegante la căciuli de schi.