Modele de unghii corai

Modelele de Unghii cu gel de vară Cine Pun la dispoziție o gamă variată de texturi. Se poartă unghiile cu aplicații irizate, texturile holografice sau mate. Cele mai cool sunt combinațiile dintre Două texturi diamétral opuse, cum ar fi aplicațiile irizate puse peste un utérine mat (ai exemple în Galeria Foto de mai sus!). Unghiile roșii sunt Mereu în tendințe, Dar o nuanță de Corai este perfectă pentru vară. Roșu-Corai arată bine pe orice lungime de Unghii, așa că asigură-te că nu va Lipsi din lista ta cu OJe pentru Unghii colorate DIN această vară! Unghiile colorate în nuanțe metalice rămân în Trend și în aceast an. poartă auriu și argintiu în timpul Zilei, iar seară îndrăznește nuanțe mai țări, precum albastru sau Verde. Unghiile colorate în nuanțe de albastru dau un sentiment plăcut și relaxant, necesar după o iarna Lungă. În plus, tonurile de albastru minimalizează roseața pielii, provocată de gerul necruțător. Te potï Juca și potï adaugă diferite MODELE, pentru ca toate privirile să fie PE unghiile conte colorate! Galbenul este una dintre cele mai curajoase alegeri pe care le-ai putea face în Noul saison cald. Unghiile colorate astfel strigă, Practic, după atenție.

VARA este anotimpul Ideal să te JOCI cu nuanțele, așa că profită DIN en peline! Se poartă, de asemenea, dungile, Florile și orice Model haios Cine Vine în minte. Unghiile sunt un aspect foarte important atunci Când vorbim despre frumusețe şi despre stilul oricărei femei, așa că merită să le acorzi atenția cuvenită, mai ales că se apropie ziua Îndrăgostiților. Modelele de Unghii ombre sunt printre cele mai populare alegeri în Materie de manichiură ALE momentului, rămânând în topul alegerilor iubitoarelor de Unghii chiar şi în sezonul rece. Indiferent că ai auzit de ele Sub denumirea de “Unghii în dégrader” sau le cunoşti după denumirea englezească care da şi numele tehnicii de vopsire a părului, trebuie să ştii că manichiura ombre, în sezonul RECE, sont doar aspect diferit de NUANŢE. TEHNICA ombre nail art este relativ simplă, în ciuda faptului că necesită puţin mai multă răbdare din partea ta şi poate o selecţie mai mare de lacuri de Unghii decat poate avem în poses. Dacă în sezonul primăvară/vară am preferat un dégradent de la o nuanţă Nude deschisă la una închisă sau o gamă de Culori VII precum Roz-Corai-portocaliu, în sezonul rece vom avea precum Culori de Baza Negru, violet, vişiniu şi Bourgogne. MODELE de manichiuri de PE Instagram pe care să le încerci Odată ce ai toate cele Cinci NUANŢE, pictează unghiile de la fiecare mâna folosind nuanţă cea mai închisă pentru degetele mari şi ajungând la Culoarea cea mai deschisă PE degetele MICI. Curăţă péninsule înainte de Aplicarea unei Noi Culori şi nu VEI întâmpina nicio surpriză în crearea acestei alternative de ombre nail art pentru începători.

4. umezeşte bureţelul (care trebuie să fie puţin mai mare decat o unghie, însă uşor de ţinut), stoarce excesul de apă şi înmoaie-l în ojă, miscandu-l uşor sus-Jos aproape PE Loc. astfel, VEI amestecă mai bine culorile şi VEI elimina eventualele Linii de demarcaţie. 5. Presează bureţelul PE Patul unghiei, mişcând din nou uşor sus-Jos şi verifică designul. Dacă nu ça mulţumită cu Rezultatul, aşteaptă ca Lacul de Unghii să să usuce înainte de a tapota peste, altfel rişti să strici şi mai tare modelul de Unghii. 6. Dacă ça fericită cu Rezultatul obţinut, PANA se usucă acesta curata pielea DIN jurul unghiei şi Cuticula folosind beţişoare cosmetice înmuiate în acetonă sau o pensulă specială. Pasul final constă în Aplicarea unui lac de Unghii transparent pentru rezistanta şi strălucire, Care are şi rolul de a netezi suprafaţă aerată a lacului de Unghii.

10 manichiuri cu MODELE pe care să le încerci în 2018 Viziên EA.md este o femeie cu personalitate puternică și împlinită, în Armonie cu EA și Lumea exterioară, Cheia pentru o Familie fericită și schimbări calitative în Societate.